Garázda a bíróságon

2023.01.18. 15:17

Három nap alatt elítélte a bíróság a siófoki verekedőt

Gyorsított eljárásban emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség egy férfi ellen, akit súlyos testi sértés és minősített garázdaság miatt állítottak elő, miután vasárnap hajnalban egy siófoki szórakozóhelyen verekedett.

Sonline

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Már részegen jelent meg az enyingi férfi egy siófoki szórakozóhelyen vasárnap hajnalban, ahol a bejáratnál beljebb nem jutott. Ugyanis vitába keveredett a belépőjegyet árusító sértettel, mivel sokallta az ezer forintos jegyárat. A hely üzemeltetője felszólította a kapatos fiatalembert, hogy fizesse meg a belépőjegy árát, ám ő ellenkezett. Végül nekiesett a sértettnek és az ő segítségére siető biztonsági őrt is arcon rúgta. 

A vádlottat végül kiérkező siófoki rendőrök fékezték meg, melynek során őrizetbe vették a korábban már büntetett fiatal férfit.

A vádlottat a Siófoki Járási Ügyészség az őrizet 72 órás tartama alatt bíróság elé állította. A Siófoki Járásbíróság a kedden megtartott tárgyaláson a fiatal férfit az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és ezért őt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.

A fényképet a Siófoki Rendőrkapitányság készítette a helyszíni szemle során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában