Kábítószer

2023.03.01. 08:28

Nem volt hasznuk a befektetett vállalkozásban

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség öt férfival és egy nővel szemben.

Sonline

Fotóillusztráció!

Fotó: Shutterstock

A négy vádlott dél-dunántúli településekhez köthető, akik a másik két budapesti vádlottól 2022 februárjában szereztek be jelentős mennyiségű kábítószert tartalmazó tablettákat (összesen 900 db-ot) azért, hogy azt haszonnal értékesítsék. A terheltek mindegyike részt vett az üzletben, azonban hasznuk végül nem lett belőle, mivel kábítószert a nyomozó hatóság egy összehangolt rendőrségi akció során lefoglalta, így a fogyasztóknak nem tudták értékesíteni. Az eljárásban két vevőt és az egyik eladót is letartóztatta a bíróság, míg a harmadik vevő bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll. A főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a kereskedőkkel szemben hat év és tizenkét év hat hónap közötti fegyházbüntetés, valamint közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában