Fotók!

2023.06.19. 15:37

Egymást érték a balesetek a hétvégén Somogyban

Az elmúlt hétvégén két tűzesethez és kilenc műszaki mentéshez vonultak a somogyi tűzoltókat.

Egymást követték a balesetek vasárnap délután Somogyban. Két személygépkocsi ütközött össze a 6616-os úton, Lábod térségében. Mindkét autó az árokba sodródott az ütközés következtében. A járművekben összesen hat ember utazott, valamennyien kiszálltak a gépkocsikból, amelyeket a nagyatádi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak.

Két személygépkocsi karambolozott a 7-es főúton, Siófokon, a Wesselényi utcában. A járművek műszaki mentését a siófoki hivatásos tűzoltók végezték.

Ráfutásos baleset történt a 67-es főút 46-os kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon, Kaposváron. A város hivatásos tűzoltói vonultak az esethez, akik felitatták az úttestre kifolyt üzemanyagot és olajat, megelőzve egy újabb balesetet.

Fonyód és Lengyeltóti között is két személyautó karambolozott. 

A balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést, amelynek ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben. A mentők négy sérültet szállítottak kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában