Brutalitás

2023.06.16. 08:50

Elkésett, hát magassarkúval verte el főnöknőjét - VIDEÓ

Világos. Ha lúd, legyen kövér...

K.G.

Közmunkára ítélték azt a nőt, aki magassarkú cipővel támadt a főnökére a vita hevében egy kaposvári áruházban. A negyvenes éveiben járó nő árufeltöltőként dolgozott egy kaposvári áruházban. 2023 áprilisában egy reggel öt perc késéssel jelent meg a munkahelyén, és az üzletvezető-helyettes ezt szóvá tette. Összevesztek, a nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet. Végül a nő teljesen elvesztette az önuralmát, és a polcról felkapott egy magassarkú cipőt, és ezzel legalább hét alkalommal megütötte a főnökét a fején, aki végül a földre esett. 

Az ütlegeléstől az mentette meg, hogy egy másik kolléga a felek közé állt. A sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásokat szenvedett, illetve nyílt seb szakadt fel a fejbőrén. A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a nőt. A Kaposvári Járásbíróság az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, és 140 óra közérdekű munkát szabott ki rá. A kihirdetett ítéletet az ügyészség és a védelem is tudomásul vette, így az nyomban jogerőre emelkedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában