Drogfogás

2023.06.21. 12:43

Három kiló anyaggal kapcsolták le a dílert a marcali zsaruk

Hárommillió forint is volt nála, amikor a rendőrök átkutatták az otthonát.

K.G.

Illusztráció!

Forrás: Police.hu

Egy niklait férfit kaptak el a somogyi rendőrök egy összehangolt akció keretében, akinél több mint három kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak. 

A Marcali, a Fonyódi és a Kaposvári Rendőrkapitányság, valamint a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az általuk beszerzett előzetes információk alapján Pusztakovácsiban és több vidéki helyszínen igyekeztek rajtaütni a feltételezett drogkereskedőn. 

A házkutatás alkalmával még további fél kilogramm kábítószergyanús növényi származékot, közel két kilogramm kristályos anyagot, és a kábítószer termesztéshez és fogyasztáshoz használatos eszközöket találtak. Így laptopokat, mobiltelefonokat, valamint közel hárommillió forint készpénzt is lefoglaltak. 

Az akció eredményeként összesen hét embert állítottak elő, akik közül három férfit és egy nőt kábítószer birtoklásával, egy 55 éves niklai férfit pedig kábítószer kereskedelemmel gyanúsítanak. A drogdílert őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, a többiek szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában