Statisztika

2023.08.28. 17:32

Árokba borult autóhoz, és lángoló aljnövényzethez is siettek a lánglovagok

Huszonhét alkalommal riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén, ebből nyolc esetben téves jelzés érkezett a vármegyei műveletirányítási központba. Összességében hat tűzesetnél és tizenhárom műszaki mentésnél volt szükség a tűzoltók beavatkozására.

Sonline.hu

Árokba borult egy autó péntek délután a 67-es úton, Kaposvár külterületén, a töröcskei elágazónál. A jármű a baleset során egy villanyoszlopot is kidöntött, amely rádőlt a gépkocsira. Az esethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, kiérkezésük előtt a sofőr saját erejéből kiszállt az autóból. 

Fotó: Kaposvár HTP

A vasúti sínekre érve kitört egy személyautó kereke péntek délután Toponáron, az Orci úton.  A kaposvári hivatásos tűzoltók kiérkezésekor egy homlokrakodó már megkezdte a jármű levontatását a sínekről, közben az arra közlekedő vonatnak is sikerült megállnia biztonságos távolságban. A forgalmi akadály megszűntetése után a tűzoltók felitatták az autóból kifolyt olajat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy villanymozdony motorterében szombatra virradó éjjel, a csurgói vasúti őrházaknál. A nagyatádi hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók az áramtalanítást követően puttonyfecskendővel eloltották a tüzet, majd az izzó alkatrészeket visszahűtötték. 

Letört egy fa ága Kaposváron az Arany János utcában vasárnap délelőtt, a sűrű lombozat beterített négy személyautót.  A város hivatásos tűzoltói alátámasztották a letört ágat, majd kiszabadították a gépkocsikat, amelyeken a lehasadt ág horpadásokat okozott. 

Fotó: Kaposvári HTP

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap délután, Kaposvár Berzsenyi utcájában. A jármű egy gyorsétterem parkolójában állt, a tűz oltását az arra járó rendőrök kezdték meg, majd a kaposvári hivatásos tűzoltók hűtötték vissza a felforrósodott alkatrészeket. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Lángra kapott a száraz aljnövényzet vasárnap délután Szenna és Bárdudvarnok között. A tűz gyorsan terjedt, s a lángok veszélyeztettek egy présházat is. A kaposvári hivatásos tűzoltóknak sikerült a lángokat időben megfékezni, mielőtt az épületet elérték volna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában