Belügyminisztérium

2023.08.18. 11:21

Átadták a Dr. Balog Imre Emlékpályázat díját

Csütörtök délelőtt a belügyminisztériumban, délután pedig a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tartottak ünnepséget, az államalapítás és Szent István király ünnepe tiszteletére. A főigazgatóság rendezvényén adták át a Dr. Balogh Imre Emlékpályázat díját is.

Sonline.hu

Fotó: Szoke Peter

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság délutáni ünnepségén megjelentek a főigazgatóság vezetői, a miniszteri, főigazgatói elismeréseket Erdélyi Krisztián tűzoltó vezérőrnagy, műveleti főigazgató-helyettes adta át. Ezt követően a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának kvintettje adott ünnepi műsort. Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere Somogy vármegyéből tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Sándorfi Gergely tűzoltó zászlósnak, a Nagyatádi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének. A rendezvény végén Erdélyi Krisztián tűzoltó vezérőrnagy köszöntötte az ünnepség résztvevőit. Az elismerésben részesültekhez szólva úgy fogalmazott, valamennyi díjazott mögött több évtizednyi kemény, elhivatott munka van. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában