Meglovasított libák

2023.08.21. 09:42

Lábuk kélt a növendék szárnyasoknak Barcson

Kisebb étrtékre elkövetett lopás miatt kell felelnie egy barcsi nőnek, aki munkahelyéről, egy baromfitelepről szárnyasokat lopott el.

Koszorus Rita

A vádlott takarítónőként dolgozott a baromfitelepen, ahova márciusban több ezer naposliba érkezett. A növendék szárnyasokat egy istállóba helyezték, a negyvenes éveiben járó nő könnyű pénzkereseti lehetőséget látott bennük. Úgyhogy fogta a fekete hátizsákját és 24 apró totyogót pakolt bele, aztán azokat hazavitte és elrejtette. 

Az összesen 76200 forint értékű libát az ismerősei körében igyekezett értékesíteni, de a meglovasított szárnyasok eltűnését észrevették a telepen és a gyanú gyorsan rá terelődött. 

A nő a libákat az ismerősi körében szerette volna értékesíteni, azonban a gyanú gyorsan ráterelődött, és a barcsi nyomozók április közepén bukkantak fel a takarítónő házánál, ahol házkutatás során megtalálták és lefoglalták a jogtalanul eltulajdonított állatokat.

A Kaposvári Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a nővel szemben, a Barcsi Járásbíróságra benyújtott vádiratban a büntetlen előéletű nővel szemben próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában