Rettenet

2023.08.14. 10:47

Szomjúság és jogsi az sose volt néhány sofőrnél

Elképesztő milyen felelőtlen sofőrök tekernek Somogy útjain.

Sonline.hu

A közlekedésrendészeti járőrök 2023. augusztus 13-án 2 óra 21 perckor Balatonkeresztúron igazoltattak egy gépkocsivezetőt és megállapították, hogy sohasem rendelkezett jogosítvánnyal. A 20 éves villányi férfit előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.  

A kaposvári körzeti megbízottak ugyanaznap 16 óra 26 perckor a vármegyeszékhelyen ellenőriztek egy sofőrt, akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Megállapították, hogy az 57 éves helyi lakos nem rendelkezett vezetői engedéllyel sem, mert azt korábban ittas vezetés miatt elvették. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. Ellene az ittas vezetés miatt bűntető, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában