Szerelem szülte feszültség

2023.12.03. 09:47

Karddal fenyegetőzött a felbőszült anya: rendőrség vetett véget a cseri leszámolásnak Kaposváron

A rendőrség vizsgálja, hogy kik vettek részt a péntek esti csetepatéban a Cseri városrészben, amikor két család egymásnak esett.

Kovács Gábor László

Több tucat ember volt a helyszínen, amikor a két család hosszas üzengetés után egymásnak ugrott. Orbán Zoltán, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a történtek miatt a József utcába riasztották a rendőrséget. A rendőrök több autóval vonultak a helyszínre, és többeket előállítottak, akik ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást. A perpatvar könnyű sérülésekkel járt. 

Az ügy előzménye, hogy egy édesanya nehezen nyugodott bele abba, hogy a famíliák gyerekei közti szerelmi párkapcsolat szövődött, és a fiú a József utcában lakó családhoz költözött. A felbőszült anya úgy érezte, hogy elszakítják tőle a gyermekét, és ennek trágár hangú videókban adott kifejezést, ahol fejlevágással fenyegetőzött, majd rokonai egy kardot is a kezébe adtak. Ilyen előzmények után sok autóval érkezett az igali rokonság a Cserbe, majd a hosszas üvöltözésnek a rendőrség megjelenése vetett véget.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában