Agresszió

2024.01.25. 12:54

Részegen ütötte le a tükröt egy parkoló autóról a kaposvári férfi

Kovács Gábor László

Egy parkoló autó bánta egy gyalogos rosszkedvét a napokban. A kocsi tulajdonosa tett feljelentést, hogy valaki megrongálta a járművét, elképzelni sem tudta, hogy miért, mert nem volt haragosa. A rendőrök nyomozást indítottak, és sikerült szemtanúkat is találni, akik elmondták, hogy egy ittas férfi törte le egy autó visszapillantó tükrét Kaposváron. A tettes kilépett egy presszóból, és ököllel azonnal leütötte a tükröt, majd távozott.

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit aznap délután elfogtak és előállítottak a kaposvári rendőrkapitányságra. Az 56 éves helyi férfit rongálás gyanúja miatt hallgatták ki. Élt azzal a jogával, hogy nem tesz vallomást, így meg sem szólalt a rendőrök előtt. Így nem lehet tudni, hogy az ittasságán kívül mi motiválta a bűncselekmény elkövetésében. Egy biztos, az autó nem állt tilosban, és nem akadályozta a többi kocsi vagy a gyalogosok mozgását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában