Tárgyalás

2024.01.18. 08:49

Vaslapáttal csapkodta a rokona ajtaját, mert nem hívta vissza azonnal telefonon

A Fonyódi Járási Ügyészség erőszakkal, fenyegetéssel és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki a rokonaira támadt, amiért nem hívták vissza telefonon.

Kovács Gábor László

A büntetett előéletű, korábbi szabadságvesztés büntetéséből nemrég szabadult huszonéves férfi 2023 októberében dühös lett, amikor többször küldött visszahívást kérő üzenetet testvérének, aki erre csak később reagált. A férfi ezért ittasan a testvére lakóhelyére kerékpározott, és a ház udvaráról felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni. Vita közben elszakította a testvére pólóját, majd életveszélyesen megfenyegette a rokonait, és egy lapátot vett magához, és azzal ütötte a ház ajtaját, ahová a sértett és a családja menekült előle. A dühöngő vádlottat végül a helyszínre érkező járőrök elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. A Fonyódi Járásbíróság a férfire 4 év börtönbüntetést szabott ki, egyúttal 5 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Vaslapát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában