Bunyó lett a strandolásból

2024.02.14. 10:10

Túl közel parkolt, így összeverte (videóval)

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a Fonyódi Járási Ügyészség azzal a negyvenes éveiben járó férfival szemben, aki verekedett egy balatonboglári parkolóban a tavaly nyáron.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

Az idegenforgalmi szezonban strandolni érkezett családjával a Balatonhoz, és személygépkocsijukkal az egyik belvárosi parkolóban álltak meg. Ekkor a vádlott kocsija mellett már ott parkolt a sértett autója, benne a sofőrrel, aki szóvá tette, hogy túl közel van autójához a másik jármű. A férfi a sértett reklamálása miatt megváltoztatta kocsija helyzetét, amit felszólítására a sértett is megnézett. Azonban szóváltásuk tettlegességig fajult, mivel a vádlott a sértettet többször meglökte, ököllel arcon ütötte, továbbá combon rúgta. A parkolóban történteket köztéri, valamint az egyik járműbe szerelt fedélzeti kamera is rögzítette. A bántalmazott férfi következtében nyolc napon belül gyógyuló bevérzéssel és hámhorzsolással járó sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában