Több baleset is történt a hétvégén

2024.03.11. 15:18

Életet mentett a gondosóra, miközben felborultak az autók

Rosszul lett, de a gondosóráján keresztül segítséget tudott kérni egy kaposfői idős ember a hajnali órákban.

Kovács Gábor László

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A lakásba a kaposvári hivatásos tűzoltók segítségével jutottak be a mentőszolgálat munkatársai, akik megvizsgálták, majd kórházba szállították a férfit. A hétvégén a tűzoltókat több balesethez is riasztották.
Árokba hajtott egy személyautó Csurgó külterületén. A gépkocsiban összesen hárman utaztak és mindannyian ki tudtak szállni a járműből, egyikük sem sérült meg. A gépkocsi műszaki mentését a csurgói önkormányzati tűzoltók végezték.
Lesodródott az úttestről és árokba borult egy személyautó vasárnap délután, a 67-es főúton Simonfa közelében. A helyszínre riasztott kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a gépkocsit. Az autóban csak a vezetője utazott, aki szintén sértetlen maradt.

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Három tűzeset mellett kilenc műszaki mentéshez riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén, továbbá egy szándékosan megtévesztő jelzés is szerepel a statisztikában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában