Garázdaság

2024.03.21. 09:35

Szétrúgta a telefonfülkét, mert nem érte el a rokonokat

Garázdasággal vádol egy férfit a Kaposvári Járási Ügyészség, aki a nyílt utcán bántalmazta az élettársát, de a telefonfülkét sem kímélte.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

A huszonéves férfi 2023 szeptemberében nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be, azonban így is összeveszett az élettársával. Amikor ezután egy kaposvári telefonfülkéből fel akarták hívni a nő rokonait, a férfi még indulatosabbá vált, mivel a készülék nem fogadta el az általuk bedobott pénzérméket. Dühében a kagylót többször a telefonkészülékhez csapta, majd még mialatt az élettársa bent tartózkodott berúgta a fülke ajtajának alsó üvegtábláját. Végül a nőre is rátámadt, és ököllel megütötte, kirángatta a telefonfülkéből, és a földre lökte. Csak akkor higgadt le, amikor a helyszínre érkező rendőrjárőrök felszólították erre. A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a férfival szemben. A történteket egy térfigyelő kamera rögzítette, a felvételen szerepelt az a pillanat, amint a férfi berúgta telefonfülke ajtaját. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában