Videó

2024.05.24. 08:43

A nyílt utcán, a gyermekével rendezte vitáját a felbőszült apa Marcaliban

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság és kiskorú veszélyeztetése miatt nyújtott be vádiratot azzal a négy, köztük három fiatalkorú férfi ellen, akik az egyik testvér haragosát és az annak társaságában lévő férfit az utcán bántalmazták.

Kovács Gábor László

Az idősebb testvér és barátja 2023 augusztusában először a marcali buszpályaudvarnál találkoztak össze ismerősükkel és társaságával, akivel korábbi nézeteltérésük miatt összeszólalkoztak. A fiatalok követni kezdték a sértett társaságát, közben egyikük telefonon beszámolt apjának a történtekről. Az apa ekkor kisebb gyermekével kocsiba ült és a helyszínre hajtott. A belvárosi utcában kiszállva az autóhoz közelebb álló, a sértett társaságába tartozó férfit egyből bántalmazni kezdték. A vitába szálló másik férfi sem kerülte el a vádlottak ütéseit.

A közterületen történteket biztonsági kamera rögzítette, mivel az apa gyermekeivel együtt vett részt a garázdaságban, illetve őket a bűncselekmény elkövetésétől nem tartotta vissza, ezért kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell. Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában a fiatalkorú fiúk ellen próbára bocsátásra, míg az apával szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában