Autósok figyelem!

2017.11.02. 17:53

Péntektől jövő keddig lezárják a tüskevári vasúti átjárót

Vasúti munkálatok miatt öt napra lezárják a Jutai úti kapostüskevári átjárót.

Sonline

– A Szántód, Kőröshegy, Balatonszentgyörgy és Kaposvár, Fonyód vasúti vonalszakasz felújításának keretében víztelenítik a Kapostüskevár vasúti-közúti átjárót – tájékoztatott Karcagi Orsolya, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója. – A munkálatok miatt lezárják a kaposvári Jutai úti vasúti átjárót pénteken reggel hét órától jövő csütörtökön este hét óráig.

– A munkavégzés hétvégén is folyamatos lesz – tette hozzá –, a lezárás ideje alatt a vonatpótló járatok a 610-es út és a Kanizsai út kereszteződésében található helyi járatok megállójában állnak meg. A kijelölt terelőútvonal a 610-es főút, Hajnóczy utca, Jutai út, s a helyi autóbuszjáratok is ezen az vonalon közlekednek majd. A terelések idején a kihelyezett táblák segítenek az eligazodásban. Jutai utcai vasútiátjáró lezárása 2017. 11. 03. 7:00-tól 2017. 11. 09. 19:00 óráig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában