jó hangulat

2018.08.24. 20:09

A házigazda Balatonlelle csapata nyert a Polgári Sportnapot

Balatonlelle csapata nyerte a tizenkettedik alkalommal megrendezett Polgári Sportnapot.

Sonline

Immáron tizenkettedik alkalommal rendeztek Polgári Sportnapot Balatonlellén. – Hat csapat vett részt az eseményen, köztük horvátországi testvérvárosunk, Garescnicának a küldöttsége – tájékoztatott Kenéz István, Balatonlelle polgármestere. – A csapatok labdarúgásban mérték össze tudásukat.

A horvát csapatban pályára lépett többek között a város vezetője, az alpolgármestere és a testületi elnök. Eljött a korábbi polgármester is, aki időközben a Horvát Köztársaság fejlesztési és európai ügyekért felelős államtitkára lett.

A Somogy Megyei Kormányhivatal, a Fidelitas, a somogyi polgármesterek és Balatonlelle is képviseltette magát egy-egy együttessel a megméretésen, valamint indult egy médiacsapat is. A győzelmet végül a házigazdák egylete szerezte meg, megelőzve a horvát testvértelepülését. – Nagyon jó volt a hangulat, mindenki jól érezte magát, aki részt vett Polgári Sportnapon – hangsúlyozta Kenéz István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában