központ

2018.08.24. 18:33

Balatoni bicajosok fellegvára lesz Fonyód

Kerékpáros központ nyílt Fonyód centrumában pénteken délután. Azt szeretnék elérni, hogy rövid időn belül Fonyód legyen a biciklisek központja.

Marosi Gábor

– A környezeti adottságok, a csodálatos panoráma és a közlekedési csomópontok miatt kiváló helyen van az épület – mondta Zsiga Csaba, a Bianchi kerékpáros nagykövete. – Egy olyan épületet alakítottunk ki az önkormányzattal, a Fonyódi Turisztikai Egyesülettel és egy nagy múltú kerékpárgyártó céggel, ami új lehetőségeket biztosít a kerékpározás szerelmeseinek.

A nyitó napon, pénteken az érdeklődők kerékpárokat tesztelhettek, de hasznos információkkal is gazdagodtak. Szombaton pedig újabb kerékpárosokat várnak a bringaközponthoz, melyet összekapcsolnak a harcsafesztivállal.

– A központot folyamatosan fejlesztjük, hamarosan kölcsönözni is lehet bicikliket, körülbelül 70 közül választhatnak majd az érdeklődők – tette hozzá Zsiga Csaba. – Olyan újdonságok is lesznek, mint például pénzbedobós gumibelső automata és önkiszolgáló kerékpárszerviz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában