felújítás

2018.10.20. 11:30

Több kaposvári iskola tornaterme is megújul

A Kodály-iskola mellett a Berzsenyi, a Gárdonyi, a Rákóczi, a Kisfaludy és a Toponári tagiskolákban is lesznek kisebb javítási munkák.

Marosi Gábor

Elkezdődtek a felújítási munkálatok a Kodály-iskola tornatermeiben. Az épületrészben megszépül a küzdőtér, valamint a vizesblokkokat, az öltözőket, a folyosókat és a tetőt is felújítják. Az 1974-ben épült tornateremben hasonló méretű felújítás még nem volt.

A Kodály-iskola mellett a Berzsenyi, a Gárdonyi, a Rákóczi, a Kisfaludy és a Toponári tagiskolákban is lesznek kisebb javítási munkák. A hat intézményben összesen 114 millió forintból fejlesztik a tornatermeket. A beruházásokkal feltehetően még az idén végeznek a szakemberek.

A tornaterem felújítása több száz diákot érint majd. A kodályos fiatalok testnevelés óráját a munkálatok ideje alatt az intézmény udvarán, a jégcsarnokban és az uszodában tartják meg. Rossz idő esetén pedig az ebédlőben sporttörténeti vetítésekkel készülnek a tanárok. Akik pedig a Kodály-iskolában edzettek délutánonként, azoknak a sportcsarnokban és más intézményekben lesz a felkészülése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában