Helyi közélet

2018.11.09. 20:11

Ösztönös nyitottság, óriási szív jellemzi a jó szociális munkást

Marcaliban tartotta a Szociális Munka Napját a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltsége.

Vigmond Erika

A megyei ünnepségen a Nagyszakácsi Gyermekotthon műsora után Tóth László Norbert igazgató köszöntötte megjelenteket, arról is beszélve: a szociális munka egy olyan szolgálat, amihez nélkülözhetetlen az ösztönös segítőakarás, az egyszerűség, a nyitottság, a kedvesség, az empátia, az óriási szív és lélek. Majd a Szociális Munka Napja alkalmából a Somogy megyei szociális és gyermekvédelmi intézményekben kiemelkedő teljesítményt nyújtó dolgozóknak elismeréseket adott át.

Főigazgatói dicséretben részesült Vince Henriett Judit, a marcali Gyermekvédelmi Központ igazgatóhelyettese, Hosszú György, a fonyód-alsóbélatelepi II. Rákóczi Ferenc Gyermekotthon igazgatóhelyettese, Czimbalekné Tigyi Andrea, a segesdi Gondviselés Szociális Otthon mentálhigiénés csoportvezetője, Telkesné Cseh Éva, a berzencei szeretet Szociális Otthon gondozója és Ördög Anna, a Kéthelyi Értelmi Fogyatékosok Otthona foglalkoztatási segítője.

Igazgatói díszoklevelet kapott: Ekker Éva örökbefogadási tanácsadó, Kiss Zsuzsa Rita, a segesdi szociális otthon vezető ápolója, Barta Mária Erika, a Kéthelyi Értelmi Fogyatékosok Otthona fejlesztőpedagógusa, Kovácsné Györe Zsuzsanna, a fonyód-alsóbélatelepi gyermekotthon gazdasági ügyintézője és Horváth Ferenc, a tabi, valamint Mózes József, a berzencei szociális otthonok karbantartói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában