Aluljárók

2019.01.20. 10:55

Kitakarították a vasúti aluljárókat

Ütem szerint zajlik a MÁV aluljáró-takarítás programja, mely megyénkben a siófoki és a fonyódi létesítményt érintette.

Harsányi Miklós

Még tavaly novemberben indult a-takarítási program, a vasúttársaság országosan 111 aluljárót tesz rendbe. Az év végén befejeződött fázisban közel 40 létesítmény járófelületeinek tisztítását, a fal- és a mennyezet felületek graffitimentesítését és mosását, illetve tisztasági festését végezték el a szakemberek.

A nagy takarítás első üteme megyénkben a siófoki és a fonyódi aluljárókat érintette. A program második, tavaszi ütemében további takarítási és karbantartási feladatokat látnak el a vasúttársaság munkatársai.

– Az utasok komfortérzetének javítása érdekében végzett munka során több elismerő visszajelzést kaptak a vasút munkatársai – tájékoztatott a MÁV kommunikációs igazgatósága. – Sokan örömmel nyugtázák, hogy az aluljárók állapota javul, tisztábbak, rendezettebbek lettek. A takarítás ellenére mára több helyen visszaszennyeződés – falfirkák, cipőnyomok – tapasztalható a frissen festett falakon, ezért a vasúttársaság arra kéri a közlekedőket, hogy óvják a falak és járófelületek épségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában