fotókiállítás

2019.08.12. 18:56

Röplabdára hangolódott a fotóriporter

Csinos nők, nagy csaták, fergeteges győzelmek, könny és verejték a pályán – kollégánk, Muzslay Péter 2005 óta örökíti meg a fényképein a röplabdameccsek világát, és ezt a munkáját a kaposvári női és férfi röplabda klubban kezdte el.

K.G.

Fotóriporterünknek hétfőn nyílt kiállítása a fővárosi Aréna Plázában, ahol 30 sportfotóját tették közszemlére. Muzslay Péter a Magyar Röplabda Szövetség hivatalos fotósaként kísérte el az itthoni összecsapásaira a magyar női válogatottat, és sok izgalmas vagy szórakoztató pillanatot kapott lencsevégre az 2011-től 2019-ig terjedő időszakban.

Különleges képként tartja számon azokat, amelyeket a szombathelyi sportcsarnokban a pálya fölötti szervizútról készített, ahová erős tériszonyát leküzdve kapaszkodott fel azért, hogy minél jobb fotókat készíthessen. A kiállítás az augusztus 23-án a Papp László Sportarénában kezdődő női röplabda Európa-bajnokság felvezető eseménye, és az EB végéig megtekinthetik a képeket az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában