mulatság

2019.09.21. 18:00

Sörrel és csülökkel teremtettek új, őszi fesztivált Siófokon

Sörrel és csülökkel hangolt az őszre Siófok, ahol a város legújabb fesztiválja töltötte ki a hétvégét.

Sonline

Friss gasztro-rendezvénnyel bővült a helyi rendezvénypaletta, aminek szervezését az elmúlt években már megismert őszi fesztiválok sikerei ihlették. Az októberi Halfesztivál és a novemberi Libadalom elé idén már bekívánkozott a Sör és Csülök fesztivál, amit azért is hozott tető alá a szervező Balaton-parti Kft., hogy a vendégek igényeinek megfelelően gyarapodjon azoknak a rendezvényeknek a sora, amik a főszezontól nem is túl távol, a látogatottsági adatok szerint még forgalmas szeptemberben nyújtsanak szórakozási lehetőséget Siófokon.

Mivel Bor és Fröccsfesztivált már évek óta rendeznek a városban, ezúttal az egyre színvonalasabb hazai kézművessör-kínálatra koncentráltak a szervezők. A klasszikus csapoltak,a sötétebb és világosabb változatok mellett a közönség gyümölcs alapú söröket is kóstolhatott, de sörpárlattal is próbálkozhattak azok, akik a rövidebb italok rajongói. Mivel a sörhöz a csülök passzol leginkább, így a kitelepülő gasztroárusoknak az őszi időszakban már jobban csúszó, gazdagabb fogásokkal jelentek meg, így a csülök mellett a legkülönbözőbb sültekkel bolondították meg a vendégeket.

A fesztivál zenei kínálata a népszerű hazai fellépőkre épült, így a sörök és a húsok mellé a rendezvény látogatói olyan koncerteket kaptak körítésnek, mint amilyet a 15. születésnapját ünneplő Road, az Abrakazabra vagy épp a Pa-Dö-Dő produkál Siófok újra népessé vált főterén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában