ünneplés

2019.09.16. 14:00

Videoton családi nap műrepülő bemutatóval

Műrepülő bemutató, kosárverseny és Caramel koncert: valamennyi korosztály megtalálhatta a számára legvonzóbb programot szombaton a Videoton családi és sportnapon. Ötödször rendezték meg a találkozót, amelyen a cég közel 2200 dolgozója és a családtagok szórakozhattak felhőtlenül a Városligetben.

Harsányi Miklós

Közösségkovácsoló programokkal készült a megyeszékhely legnagyobb iparvállalata. Stílusosan a Vidi Olimpián is indulhattak a résztvevők, ahol a céggel kapcsolatos feladatokra válaszoltak. Vári Gyula műrepülő bemutatója, légi cukorkaszórás, arcfestés, a Vidi vidámpark és amerikai foci: ez is várta a kikapcsolódni vágyó dolgozókat.

A kínálatból nem hiányzott a zene sem, a No Track zenekar fellépése után este – DJ Fehér Balázzsal – retro disco folytatódott a városligeti összejövetel, amelyet ötödik alkalommal rendeztek meg. A közeli sportpályán kosárversenyre hívták a mozogni vágyókat, s a gyermekes szülők közül voltak, akik a kézműves foglalkozást választották. Véradást is szerveztek: a résztvevők közül összesen 38-an nyújtottak segítség. A környezettudatos gondolkodás jellemezte a rendezvényt: ha a gyerekek visszavittek tíz cukorpapírt, akkor egy újabb cukorkát kaptak ajándékba. Fábián Balázs és Pálca Levente, a Kaposvári Videoton ügyvezető igazgatói köszöntötték a családi és sportnap résztvevőit, és Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Gelencsér Attila országgyűlési képviselő és Neszményi Zsolt megyei kormánymegbízott is részt vett a rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik