tetris challenge

2019.10.10. 11:49

Ahogy mi látnánk magunkat, ha madarak lennénk

Tudtuk ugyan, hogy vannak izgalmasabbnak tűnő, esetleg több kacattal ellátott szakmák, melyek jobban mutatnak a most a világot őrületben tartó kihívásban, mégsem tudtunk ellenállni.

Hoffmann - Böcz - Barkóczy

Az internetes közösségi oldalakon hetek óta egy új – most legalább ártalmatlan – kihívás tartja lázban az embereket. A #tetrischallenge lényege, hogy adott a szakmához, hobbihoz, bármihez tartozó minden eszközt, felszerelést kiraknak, majd maga az ember is odafekszik, és madártávlatból erről fotó, videó készül. Így mutatva be egy szakma, hobbi művelőit, kellékeit.

#tetrischallenge

A szokatlan látószög, és a bemutatás egyedisége miatt igazán népszerűek most az ilyen típusú posztok. Nem maradhattunk így mi sem ki belőle. Ezért döntöttünk úgy, mint a sonline.hu online szerkesztői, hogy mi is elkészítjük a saját fotónkat, videónkat.

Szerettük volna megmutatni a várost is, így esett a választásunk a Kapos Hotel tetejére, hogy minden érdeklődő egyszerre lásson minket, a kütyüinket, és a helyet, ahol dolgozunk. A kihívás teljesítéséhez a jó idő előfeltétel volt, igaz a széllel nem számoltunk. Ha készült volna a készülődésből werk videó, az már inkább a bohózat kategóriát súrolná. De sikerült.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sonline (@sonline.hu) által megosztott bejegyzés,

 

Ilyen lett, nézzétek úgy, ahogy mi készítettük: lelkesedéssel, könnyedséggel.

#tetrischallenge by sonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik