külföldiekre várva

2019.11.29. 16:00

Fellendítenék a fogászati turizmust

Átadták Siófok legújabb, magánfogorvosi rendelőjét, amely a Hotel Yachtban várja a betegeket professzionális környezetben. A csúcstechnológiás berendezésekkel felszerelt praxisban érhető el a város jelenleg legkorszerűbb fogászati panoráma röntgene, aminek előnye abban is rejlik, hogy a kezelt vendég szervezetét minimális sugárterhelés éri a képalkotás közben.

K. T.

A rendelőben az egyszerűbb fogászati beavatkozásoktól a fogpótlásokig, a fogbeültetéstől a fogszabályozásig számos szolgáltatás elérhető. A félősebb páciensek kérhetik az éber szedációt, az időhiányban küzdők pedig szombati időpontot is foglalhatnak.

Tóth Márta, a fogászati rendelőt üzemeltető Dentsana Fogászat tulajdonos-ügyvezetője a megnyitót követően elmondta, hogy a jövőben szeretnék a külföldi vendégekre építve fellendíteni a fogászati turizmust Siófokon, hiszen a városban össze lehetne kötni a fogászati kezeléseket a kikapcsolódással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában