ünnepség

2019.12.24. 21:00

Biztatást és szeretetet adnak a szociális munkások

Minden nap nyújtanak reményt, biztatást és szeretetet a szociális munkások, hangzott el a tiszteletükre rendezett keddi ünnepségen.

K.G.

A városháza dísztermében látták vendégül a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ 46 munkatársát. Az önkormányzat minden évben más szakterületet választ, így korábban köszöntötték már a bölcsődei dolgozókat, a Liget otthon ápolóit, az időseket támogató Segítő kezek és a Kaposvári Szociális Központ közalkalmazottait és közfoglalkoztatottjait is. – Az év minden napján adventi üzenetet hordoznak azok, akik segítenek másokon, mások gondjával kelnek és fekszenek, holott nekik is lehet problémájuk – emelte ki Szita Károly polgármester a köszöntőjében.

Jászberényi Ágnestől, a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ vezetőjétől megtudtuk, hogy évente tízezres az ügyforgalmuk, és családtámogatáson kívül gyermekjóléti alapellátással, valamint óvodai és iskolai szociális tevékenységgel is foglalkoznak. Az ünnepségen a kaposfüredi tagóvoda gyermekei adtak karácsonyi műsort. K. G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában