Tündérszépek 2020

2020.01.07. 17:05

Szabó Niki lehet Somogy Tündérszépe

Már javában tart a szavazás oldalunkon arról, ki lesz 2020 legszebb Tündérszépe.

Barkóczy László

Fotó: Victoria Perger

Megyénket Szabó Nikoletta képviseli az országos döntőben január 27-én. A húsz éves nagyatádi lány igazán jó esélyekkel vág neki a megmérettetésnek. Már az előző versenyünkön is indult, akkor a szakmai zsűri díját nyerte meg a megyei fordulóban. A mostani Tündérszépeken még sikeresebben szerepel: megnyerte a megyei fordulót, második lett a regionális körben is, ezzel sikerült megszereznie az indulás lehetőségét a döntőben.

Niki már túl van egy felkészítő táboron, ahol rengeteg mindent tanult, és megismerkedett a többi döntős lánnyal is. Úgy látja van esélye nyerni, és 2020 legszebb Tündérszépévé válni.

Ehhez azonban az is kell, hogy olvasóink támogassák őt szavazataikkal. Mindegy nap egyszer lehet szavazni Szabó Nikolettára portálunkon, a https://www.sonline.hu/tunderszepek/szabo-niki-nagyatad/ címen. Segítsünk Nikinek, hogy valóra válthassa álmait!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában