kinevezés

2020.10.23. 11:32

Dandártábornokká nevezték ki a megyei rendőrfőkapitányt

Szerdán kinevezéseket adott át a köztársasági elnök a fővárosban. Október 23-i hatállyal Molnár Gábor, megyei rendőrfőkapitányt dandártábornokká nevezte ki az államfő.

Koszorus R.

Budapest, 2020. október 21. Áder János köztársasági elnök (j) átadja a tábornoki kinevezési okmányt Molnár Gábor rendõr dandártábornoknak a Sándor-palotában 2020. október 21-én. Mögöttük Papp Károly belügyi államtitkár, Szabó István honvédelmi államtitkár, Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség parancsnoka és Pintér Sándor belügyminiszter (b-j). MTI/Bruzák Noémi

Fotó: Bruzák Noémi

A nemzeti ünnep alkalmából tábornoki kinevezéseket adott át Áder János, köztársasági elnök. Az államfőtől vehette át dandártábronoki kinevezését Molnár Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya a Sándor palotában.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Molnár Gábor 2017. novembertől igazgatta megbízott főkapitányként a Somogy Megyei Főkapitányságot, majd 2018. januárjában kaptam meg főkapitányi kinevezését. Előtte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójaként tevékenykedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában