vízműves csalók

2020.12.03. 16:57

Csalókra figyelmeztet a szolgáltató

Vízművesnek adják ki magukat csalók Somogy megyében, figyelmeztetett a Dunántúli Regionális Vízmű (DRV Zrt.) közösségi oldalán. A társaság leszögezte: munkatársai sosem kérnek pénzt telefonon.

Sonline

A csalók tipikus módszere, hogy magánszemélyeket telefonon keresnek fel azzal, hogy csak akkor tudják lecserélni a vízmérőt, ha egy a telefonon megadott bankszámlaszámra pénzt utalnak át.

A társaság felhívta a felhasználók figyelmét, hogy a DRV munkatársai sosem kérnek telefonon keresztül pénzt. A felhasználóval előre egyeztetett vízmérőcsere költségeinek megtérítéséről minden esetben postai csekket és számlát küldenek felhasználók számára. Arról is tájékoztattak, hogy bankszámlaszámuk a honlapon elérhető, és hasonló esetekben ellenőrizhető. Amennyiben további kétségeik támadnának, bizalommal fordulhatnak a társaság ügyfélszolgálatához.

Ha a fentiekhez hasonló indokokkal keresik fel a fogyasztókat a DRV Zrt. nevében, akkor haladéktalanul értesítsék társaságunkat telefonon (DRV-infovonal: +36 80 240 240), vagy e-mailben ([email protected]).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában