karácsonyi tündérszép - fotók!

2020.12.23. 15:43

Amit Niki a Tündérszépektől kapott, az egy életre szól

Szabó Nikoletta, Somogy megye legszebb Tündérszépe szerint, a versenyen életre szóló élményeket, barátságokat, és tapasztalatot is szerzett. A karácsonyi fotósorozata is erről árulkodik.

Barkóczy László

– Én kétszer is jelentkeztem a Tündérszépek versenyre – emlékezett vissza Niki. – Az elsőben csak a megyei fordulóban lettem helyezett, de ez egyáltalán nem vette el a kedvem. Így a következő évben is jelentkeztem, ahol már jóval sikeresebben ment minden. A megyei fordulót megnyertem, és a regionális versenyen is túljutva kerültem be az országos döntőbe.

Nikoletta a verseny után sem hagyta abba a modellszakmát. Nyáron elindult a Miss Olimpyans Beach szépségversenyen is, ahol a korábbi tapasztalatainak és szépségének köszönhetően második udvarhölgy lett.

– Rengeteget tanultam a szakmáról a Tündérszépek verseny alatt – mondta el Nikoletta. – Sokat segítettek nekem a fordulók során, de a döntő előtti edzőtábor is csodálatos volt! Itthon is mindenki támogatott, Márkusné Tamás Anita fotósra bármikor számíthatott a felkészülései során.

Nikoletta jelenleg is Nagyatádon él, és noha folyamatosan figyeli a lehetőségeket, most elsősorban munkájára koncentrál. És ebből sem mindennapit választott...

– Jelenleg a helyi kórházban dolgozom, – folytatta Somogy legszebb Tündérszépe – mint aneszteziológus szakasszisztens. Furcsa neve van, de én nagyon szeretem ezt a hivatást.

Nikoletta nem habozik, amikor a most induló Tündérszépek kerül szóba.

– Most a munkám miatt én nem tudok elindulni a versenyen, de tényleg arra bíztatok mindenkit, hogy jelentkezzen, és próbálja ki magát. Olyan élményekkel és tudással lesz gazdagabb, amivel megalapozhat valaki egy modellkarriert, ha elég bátor és kitartó.

Jelentkezz még ma!

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítő tábor, tévéshow vár titeket, és igazi szépségkirálynők segítenek majd nektek a verseny alatt! Jelentkezz a megyei fordulóra még ma!

Fotók: Márkusné Tamás Anita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában