tisztújítás

2020.12.09. 12:09

Új kapitány a balatoni hajózás fedélzetén

A vállalat közgyűlése döntött, új vezérigazgatót válaszott a cég élére.

Barkóczy László

Siófok, 2018. május 20. Egy érdeklõdõ turista nézi, ahogy egy sétahajó érkezik Siófokra a Balatonon, a siófoki mólóhoz. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Faludi Imre

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) közgyűlésének döntése értelmében 2020. december 16-tól Veigl Gábor a társaság vezérigazgatója. Legfontosabb feladatának a hajózási fókuszú, hatékony, korszerű és utasbarát szolgáltató vállalat megteremtését, valamint a BAHART infrastruktúrájának megújítását tekinti. A közeljövő beruházásai között cél az új hajók és kompok beszerzése, a kikötői infrastruktúrák fejlesztése, valamint a támogató rendszerek, informatikai megoldások bevezetése.

Veigl Gábor 42 éves közgazdász, tapasztalatait állami, önkormányzati és magántulajdonú – jellemzően a szolgáltatószektorban működő – vállalatoknál szerezte vezetői pozíciókban. 2015-től a cég gazdasági és stratégiai vezérigazgató-helyetteseként és általános helyettesként dolgozott a vállalatnál.

Veigl Gábor – forrás: facebook

Kollár József közös megegyezéssel távozik posztjáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában