védekezés

2021.06.03. 09:07

Ádándra és Igalba gördül az oltóbusz

A Magyar Honvédség oltóbuszai helybe viszik az oltási lehetőséget, és a mobil oltópontokon naponta 180 ember oltását tudják vállalni.

K.G.

Az oltáshoz regisztrációra van szükség, amely a helyszínen biztosított. A honvédség oltóbuszai 2021. március 27-e óta járják az országot, segítve a kisebb településeken élőket abban, hogy könnyebben és szakszerű körülmények között szerezzenek védettséget a koronavírussal szemben.

Ádándra 2021. június 4-én, pénteken érkezik a járat. Az Árpád utcában, a helyi művelődési háznál 8 óra és 17 óra között Janssen egy adagos vakcinával történik az oltás. Igalban 2021. június 6-án, vasárnap áll meg az oltóbusz, ahol a Szent István utcában az Arany János Művelődési Háznál hasonlóan 8 órától 17 óráig várják a résztvevőket, szintén az egy adagos Janssen vakcinára. A részvételi szándékot előre a helyi önkormányzatoknál is lehet jelezni. A térség országgyűlési képviselője, Witzmann Mihály arra biztat, hogy bátran éljen a lehetőséggel az, aki eddig elmulasztotta felvenni a védőoltást. Erre kiváló alkalmat nyújt az oltóbusz.

Ezek is érdekelhetik