védekezés

2021.06.03. 09:07

Ádándra és Igalba gördül az oltóbusz

A Magyar Honvédség oltóbuszai helybe viszik az oltási lehetőséget, és a mobil oltópontokon naponta 180 ember oltását tudják vállalni.

K.G.

Nõtincs, 2021. március 27. Tóth Zoltán orvos alezredes beolt egy férfit az Astra Zeneca koronavírus elleni vakcina elsõ adagjával a Magyar Honvédség oltóbuszában Nõtincsen a községháza udvarán 2021. március 27-én. Elsõként Nógrád megyében segítenek a Magyar Honvédség oltóbuszai az oltásban. MTI/Kovács Attila

Fotó: Kovács Attila

Az oltáshoz regisztrációra van szükség, amely a helyszínen biztosított. A honvédség oltóbuszai 2021. március 27-e óta járják az országot, segítve a kisebb településeken élőket abban, hogy könnyebben és szakszerű körülmények között szerezzenek védettséget a koronavírussal szemben.

Ádándra 2021. június 4-én, pénteken érkezik a járat. Az Árpád utcában, a helyi művelődési háznál 8 óra és 17 óra között Janssen egy adagos vakcinával történik az oltás. Igalban 2021. június 6-án, vasárnap áll meg az oltóbusz, ahol a Szent István utcában az Arany János Művelődési Háznál hasonlóan 8 órától 17 óráig várják a résztvevőket, szintén az egy adagos Janssen vakcinára. A részvételi szándékot előre a helyi önkormányzatoknál is lehet jelezni. A térség országgyűlési képviselője, Witzmann Mihály arra biztat, hogy bátran éljen a lehetőséggel az, aki eddig elmulasztotta felvenni a védőoltást. Erre kiváló alkalmat nyújt az oltóbusz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában