fesztivál

2021.07.31. 10:00

Versenyképes pörkölt mazsorettekkel

A bolhói önkormányzat adta a disznókörmöt, csülköt és lapockát a hagyományos főzőverseny résztvevőinek; a versenyképes pörkölt elkészítésére ezúttal 26 csapat vállalkozott a Dráva-parti településen.

Gamos A.

A falunapi főzőverseny menüsorából a zsűri szerint a legfinomabb étket a helyi nyugdíjasklub csapata készítette, megelőzve a Kovács László (Bolhó) és Fekete Attila–Hollósi Szilárd (mindkettő Vízvár) triót, valamint a helyi Kozma Grétát.

Az eseményre kilátogatók betekinthettek a tűzoltók munkájába, míg a kulturális program során a barcsi Vénusz mazsorettcsoport látványos produkciójának is tapsolhattak. Sikert arattak a helybeli fellépők is, a nyugdíjasklub tagjai népdalaikkal, a hagyományőrző csoport pedig táncos műsorával lépett a közönség elé.

Az amúgy is kiváló hangulatot fokozta a két népszerű vendégművész – Kaczor Feri és Zalatnay Sarolta – előadása. A rendezvényen köszöntőt mondtak a térség országgyűlési képviselői – Ander Balázs és Szászfalvi László –, valamint Biró Norbert, a megyei közgyűlés elnöke.

Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában