fesztivál

2021.10.10. 11:30

Tökös programok vártak mindenkit Szőlőskislakon

Immáron huszonharmadik alkalommal rendezték meg Szőlőskislakon a Töklámpás Fesztivált szombaton.

Barkóczy László

Lévai Adrienn, az esemény főszervezője elmondta, hogy a rendezvényt kissé megnyirbálta a koronavírus, ennek ellenére igyekeztek színes programokkal várni az érdeklődőket. A főzőverseny például elmaradt, de a rendezvénnyel párhuzamosan rendezett szüreti felvonuláson azért volt aki fakanalat ragadott. Az eseményen lehetőségük volt a kilátogatóknak tököt faragni, vagy tökös kézműves foglalkozáson részt venni, miközben színpadi produkciókban gyönyörködhettek, vagy éppen a kézművesek kiállított portékáit tekinthették meg.

 

Nem maradt el idén sem a Tök jó séta Kislakon elnevezésű minitúra sem, melyet egy tök totó nevű játékkal is kiegészítettek a szervezők. A sétához útlevelet is kaptak az indulók, mellyel nyerhettek is, ha minden ellenőrző ponton begyűjtötték az igazoló pecsétet. Az estét a település portái elé készített töklámpások versenye, a Z-Generáció együttes koncertje, illetve az eredményhirdetés zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában