ünnepi várakozás

2021.11.21. 19:25

Idén először műjégpályával vár a kaposvári advent

Pintér Rómeó, Kaposvár alpolgármestere videóüzenetben avatta be a kaposváriakat és környékbelieket, mire számíthatnak az idei kaposvári karácsonyi vásáron. Ebből kiderült, hogy újdonságok is várnak ránk az ünnepi várakozás időszakában.

Koszorus R.

Az egy év kényszerszünetet megélt adventi vásár előkészületei már megkezdődtek a kaposvári Fő utcán és a Kossuth téren. Arról a Sonline.hu is beszámolt, hogy megérkezett a város karácsonyfája.

Pintér Rómeó videóüzenetében kiemelte, a járványügyi szabályokat betartva idén újra ünnepi díszbe öltözik a somogyi megyeszékhely belvárosa és milyen újdonságok lesznek. Elmondta: új fények kerülnek a rekord magas fára, s ugyanez igaz a Noszlopy utca platánfáira is.

- Minden évben igyekszünk új élményelemmel bővíteni az adventi vásárt, így idén egy 12-ször 16 méteres műjégpályát helyezünk el egy hét múlva az Ady utca és a Kossuth utca találkozásánál és lesz egy 5 méter átmérőjű és 5 méter magas fénygömb a Megyeházával szemben – mondta Pintér Rómeó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában