Pályázat

2022.02.08. 14:59

Közösen keresik az év informatikatanárát Somogyban

További támogatókat keres az év informatikatanára pályázathoz a kaposvári Precognox Kft.

M.G.

Fotó: Shutterstock

 Az informatikai vállalkozás honlapján elérhető adatok szerint, eddig már több mint 1 millió 150 ezer forint gyűlt össze. Gáll Anikó, a cég jólétért felelős munkatársa érdeklődésünkre elmondta, azért is van szükség a felajánlásokra, hogy a nyertesek minél értékesebb jutalmat kapjanak. A szervezők nemcsak az év tanárát díjazzák, az iskolákat is hasznos eszközökkel szeretnék ellátni. 

– Az idei versenyre Somogy megye valamennyi általános- és középiskolai informatikatanára nevezhet. Bízunk benne, hogy ez által a támogatók köre is bővül majd – hangsúlyozta Gáll Anikó. – A tanárok előtt február végén, március elején nyitjuk meg a pályázati felületet. 

A felajánlásokat azonban akkor sem zárjuk le, hogy minél értékesebb készülékekkel tudjuk meglepni az iskolákat – mondta Gáll Anikó. Mint megtudtuk, elsősorban azoknak a tanároknak a munkáját szeretnénk elismerni, akik lehetőségeikhez képest igyekeznek népszerűsíteni az informatikát a gyerekek körében.

Részletek ide kattintva elérhetőek! 

Címkék#tanár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában