Röplabda

2024.05.14. 12:09

Bejutott a döntőbe a Kasi mini leány csapata

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola mini (U13-as) és serdülő (U17-es) csapata is befejezte a középszakasz küzdelmeit.

Fenyő Gábor

Fotó: Károly Sándor Áron/KASI

Minik (U13)

Kettős győzelemmel zárt Kaposváron a Gárdonyi Géza Tagiskola tornatermében a Szabó Tamás vezette Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga” I. osztályú mini (U13-as) csapata. A zárókörben előbb a Bp. Újpesti TE „lilát” verték 75 perc alatt négy, majd a Szolnokot 59 perc alatt három játszmában.
Eredmények:
Kasi „sárga”–Bp. Újpesti TE „lila” 3–1 (–18, 24, 15, 18)
Kasi „sárga”–Szolnoki SPC 3–0 (25, 20, 23)

A Kasi „sárga” I. osztályú mini (U13-as) csapata: Széll Hanna (csapatkapitány), Farkas Eszter, Antal Boglárka, Ishaku Abigél Lucy, Ribarics Emília, Uri Sára, Lengyel Noémi, Klikk Léna Róza, Széchenyi Dorottya Sztella, Palócz Nóra, Károly Lilla Katalin, az edzőjük Szabó Tamás.
Az I. osztályú minik 23 ponttal az ötödik helyen zárták a középszakaszt.

Serdülők (U17)

Szintén kétszer nyert Kaposváron a (régi) városi sportcsarnokban a Biki Mária irányította Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályú serdülő (U17-es) csapata. Az utolsó körben az NYBRSE-t  55 perc alatt sima három, utána pedig a Budaörsöt 82 perc alatt négy szettben múlták felül.

Eredmények:
Kasi–NYBRSE 3–0 (14, 7, 11)
Kasi–Budaörsi DSE 3–1 (19, –18, 15, 21)
A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályú serdülő (U17-es) csapata: Ferencz Emese (csapatkapitány), Borhi Luca, Erdei Melinda, Borovszky Dorottya, Rádi Zoé Zóra, Kovács Krisztina Jázmin, Erdei Fanni, Bocor Karina, Vida Eszter Dorka (liberó), Török Tirza (liberó), az edzőjük Biki Mária.
A II. osztályú serdülők 32 ponttal a harmadikak lettek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában