Ukrán háború

2022.03.31. 18:00

Emberségből jelest kaptak a dolgozók

H. M.

Újabb somogyi cégek segítettek az ukrán menekülteknek. A Kaposvári Villamossági Gyár dolgozói 15 dobozt töltöttek meg adománnyal, amit a megyénkbe érkező ukrajnai családok kaptak. 
– Mindenképp segíteni szerettünk volna a menekülteknek, ezért célirányosan szerveztük meg az akciót – közölte Kissné Huszár Beáta, a KVGY HR-vezetője. – A Magyar Vöröskereszt somogyi szervezetével vettük fel a kapcsolatot, s dolgozóink főleg tisztálkodószert – többek között szappant, tusfürdőt, vécépapírt, pelenkát és fogkrémet – gyűjtöttek a számukra. 
A 330 dolgozót alkalmazó cég valamennyi dolgozója segített, az adományokat a héten szállították el egy kisbusszal. Kissné Huszár Beáta azt mondta: emberségből jelesre vizsgáztak a KVGY munkatársai. A kaposvári tejüzemben is közösségi gyűjtés indult, a dolgozók a ruhaneműn kívül tisztálkodószert és tartós élelmiszert ajánlottak fel a bajbajutottaknak. Náluk a héten még tart az akció, újabb adományokat várnak. H. M. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában