Választások

2022.04.28. 20:10

Minden csak szervezés kérdése

Kampányzáró rendezvényt tartott Kaposváron Gelencsér Attila, a térség megválasztott országgyűlési képviselője csütörtökön.

Turbéki Bernadett

Fotó: Muzslay Péter

 Az esten Varga Judit igazságügyi miniszter is jelen volt, aki a Magyarország ellen indított jogállamisági mechanizmussal kapcsolatosan kitartást ígért. Felhívta a figyelmet arra, hogy hazánk – ahogy eddig is ügyelt a diplomáciai kapcsolatok szabályainak betartására – a hosszadalmasnak ígérkező folyamat ideje alatt sem tesz másképpen, de a vádakra erős válaszokat ad. Kijelentette: gondosan ügyelnek arra, hogy nem a magyarokkal szándékoznak megfizettetni a háború árát.
Varga Judit kitért arra is, hogy a választáson elért kétharmados Fidesz–KDNP parlamenti többséggel azok is jól járnak majd, akik nem a kormánypártra szavaztak, hiszen a káosz helyett a biztonságra voksoltak. A Somogyi Hírlap kérdésére, hogy miként egyeztethető össze a politikai karrier és a magánélet egy nő számára, csak annyit felelt: a dolgozó nők nagy munkát vállalnak, minden csak szervezés kérdése, csupán 24 órás intervallumokban kell gondolkodniuk. Turbéki B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában