Jótékonysági piknik

2022.08.10. 14:57

Mozizva jótékonykodhatunk a kaposvári Városligetben

Szó szerint varázslatos programmal invitál jótékonykodásra az Ökumenikus Segélyszervezet. Amely augusztus 12-én ismét szabadtéri mozival egybekötött jótékonysági pikniket szervez, mellyel a az idei Iskolakezdés együtt! országos segélyakcióra kívánják felhívni a kaposváriak figyelmét.

Sonline

Forrás: Ökumenikus Segélyszervezet

A jótékonysági családi piknik fénypontja a 20 órakor kezdődő szabadtéri mozi, ahol ezúttal a nagy sikerű Harry Potter és a bölcsek köve című filmet tekinthetik meg a nézők. A belépés díjtalan, de a helyszínen biztosított adományozási lehetőségek segítségével bárki támogathatja az Ökumenikus Segélyszervezet nehéz sorsú diákok tanévkezdését segítő Iskolakezdés együtt! segélyakciójának célját. 

jótékonysági piknik mozi ökumenikus
Forrás: Ökumenikus Segélyszervezet

A piknik mozi különlegessége, hogy a film egy-egy karakterének jelmezébe öltözött nézőket ajándékkal köszöntik majd a szervezők. 

A nagyszabású szabadtéri rendezvény Kaposvár önkormányzatával  szoros együttműködésben és a Pöttyös Túró Rudi gyártójának, a FrieslandCampina Hungáriának a támogatásával valósul meg. A szervezők már 17 órától várják a piknikre a gyerekeket és felnőtteket, akik kipróbálhatják magukat óriás dominóban, „esélyegyenlőtlenségi” csocsóban, az óriás memóriajátékban vagy éppen a kapura dobásban. 

19 órától Szabados Ágnes híradós műsorvezetővel beszélgenek a szervezők, akit ma már legtöbben a „Nincs időm olvasni” kihívás alapítójaként, illetve az  olvasásnépszerűsítés nagyköveteként ismernek. Az ország egyik legnagyobb Harry Potter rajongója J.K. Rowling fantasy műfajú regénysorozatáról is megosztja gondolatait.

A jótékonysági családi pikniken nem csak pénzadománnyal lehet csatlakozni az országos összefogáshoz. A rendezvényre érkezők 19:30 órakor részt vehetnek egy látványos figyelemfelhívó akcióban is: az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala óriás élőképének megformálásában.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában