Augusztus 20.

2022.08.20. 15:16

Nem mossa el az eső a megyei rendezvényeket

A Boglári Szüret szombati programjait megtartják biztosan, erről tájékoztatták a szervezők szerkesztőségünket.

K.R.

Fotó: Kovács Tibor

Mint azt a frissen kiadott közleményben írják: egy kis eső nem mossa el a nagy hagyományokkal rendelkező BBB Boglári Fesztivált! Azt is közölték, hogy a habár a Miss Bikini szépségverseny ezúttal elmarad, a fellépők folyamatosan érkeznek Balatonboglárra, és a szervezők örömmel várják a látogatókat a fesztivál programjaira. Hozzátették: ugyan eső bármikor, és bárhol előfordulhat a meteorológiai előrejelzések szerint, de ha nem fordul viharosra az időjárás, akkor meg lesznek tartva Balatonbogláron a szombati és vasárnapi programok. 

Fonyódon is megtartják a rendezvényeket, ha nem lesz viharos szél. A vasárnapra a kikötőbe tervezett légi bemutató sorsáról viszont majd aznap döntenek. Természetesen ez is az időjárás függvényében változhat.

Siófokon ezekben a napokban tartják a Bor és Kenyér Ünnepét, eddig kegyes volt az időjárás a rendezvényhez, hiszen pénteken a nagy eső elkerülte Siófokot. A szervezők érdeklődésünkre azt közölték: a tervek szerint a mai napra tervezett programokat is megtartják. A tűzijáték sorsáról már korábban döntöttek a nyár fővárosában. 

A Zamárdiban zajló Strand  Fesztivál programjait sem mondták le a szervezők az időjárás miatt. 
Kaposváron is várhatóan megtartják a szombat estére, városligetbe tervezett programokat a tűzijátékkal együtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában