A megye legszebb betleheme

2022.11.25. 07:00

Megyeszerte készülődnek a települések adventre

Idén újra elindítjuk Somogy megye legszebb betleheme elnevezésű játékunkat, amelyre bármelyik önkormányzat, civil szervezet, vagy magánszemély nevezheti települése kompozícióját vasárnaptól.

Sonline

Nyakunkon vannak már az év végi ünnepek!

Már csak 29 nap van karácsonyig, úgyhogy finiséhez közeledik az adventre való készülődés is. Kaposváron már egy hete nagy a sürgés-forgás a Kossuth téren, a város karácsonyfája készenlétben várja, hogy felgyúljanak advent első vasárnapján az ünnepi fények. 

Vörsön is már áll az Európa-szerte ismert élő betlehem, amely évről-évre látogatók ezreit ejti ámulatba monumentális szépségével. Fonyódon is elkészült a két éve versenyünkön is nyertes csodaszép betlehem előkészítése az ünnepi időszakra. 

Utolsó simítások.

De Somogyszilben és Darányban is hangolódnak az ünnepi időszakra a dekorációk elkészítésével és a betlehemek felállításával. 

Két évvel ezelőtt hirdettük meg először a Somogy legszebb betleheme játékunkat, amelyre rengeteg nevezés érkezett és még több lájk. Akkor a már említett fonyódi betlehem nyert a facebookon szavazók véleménye szerint. A sikerre való tekintettel, idén is várjuk a jelenetkezéseket a játékra. 

Nevezni önkormányzat, civil szervezet vagy magánszemély tud a [email protected] e-mail címre küldött maximum 4 darab fotóval a versenyen induló betlehemről. A fotók közül egyet töltünk fel a Sonline facebook oldalára november 28-tól folyamatosan, beérkezési sorrendben. Érdemes tehát minél előbb nevezni, hiszen a lájkvadászat hétfőn kezdődik és egészen december 18-án 19 óráig tart. Nyertest pedig karácsonykor hirdetünk. 

Somogy megye legszebb betlehemét nem lehet titokban tartani, ezért a facebookon lájkolók által legszebbnek ítélt kompozíciónak megjelenési lehetőséget biztosítunk a Sonline-on és a Somogyi Hírlapban! 

A nevezési időszak advent első vasárnapján, vagyis november 27-én indul. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában