Tuning támogatás

2022.12.17. 14:08

Ami a csövön kifért: A csurgói bölcsődét támogatták a jótékonysági tuning találkozón

A hétvégén a csurgói sportcsarnok előtt tartott jótékonysági tuning találkozót a kaposvári Car Meeting Club, hogy ezzel a csurgói bölcsődét támogassák.

K.G.

 Tizenkét autó és két quad vett részt  az összejövetelen, ahová sokan eljöttek a driftelés szerelmesei közül. Ezek az épített autók közúti forgalomban nem vehetnek részt, kivételt képeznek a sportrendszámos járművek, amelyek a versenyre való felkészülés idején kimerészkednek a közútra is, de egyébként csak kiépített, zárt pályán közlekedhetnek.

Nagy autószerelői tudás szükséges a hasonló autók átalakításához, a bemutatókon az autó és a sofőr is a tudása határait feszegeti, és a résztvevők versenyzői képességek birtokában mennek fel a pályára, mondta Bana Tamás, a Car Meeting Cub szervezője. A Szabados Drift Team-el összefogva a kaposújlaki reptéren volt már két nagyobb szabású rendezvényük, Csurgón pedig a csuszafesztiválon voltak jelen. Ekkor Füstös János polgármesterrel tárgyaltak arról, hogyan tudnának segíteni az ünnepek előtt. Megállapodtak abban, hogy a csurgói bölcsődét támogatják a befolyt bevétellel, és ezen kívül bármilyen adományt elfogadnak, főként cipősdoboz méretű játékokban és ajándékokban gondolkodtak. Kedden adják azt addig beérkezett adományokat. Bana Tamás hozzátette, hogy 100 ezer forintot céloztak meg, de a bölcsőde vezetője azt mondta nekik, ha 10 ezer forintot kapnak, akkor attól is boldogok lesznek, hiszen az a lényeg, hogy egy nagyszerű kezdeményezést indítottak útjára. 

Képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában