Természetbarátok találkozója

2023.01.31. 12:53

Országos találkozóra hívták a somogyi útjelzőket

Kétnapos találkozót szervezett a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) útjelző-vezetők és meghívottak részére a budapesti Rotter Lajos turistaházban.

Kiss Kálmán

A program részeként Balázs László, a Somogy Megyei Természetbarát Szövetség elnöke tartott előadást az ellenőri tapasztalatotokról. A másnapi program a természetben folytatódott, a szakemberek az új jelzésfestési technikákról beszéltek, valamint a gyakorlatban is bemutatták a természetjárás szerelmeseinek, mire miért érdemes figyelni a terepen. Az országos találkozón a Somogy Megyei Természetbarát Szövetséget Balázs László elnök-előadó és Fodor Péter alelnök képviselték. Rajtuk kívül a meghívottak között volt még a vármegyéből: Szaka Zsolt, a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület Marcali Természetjárók Baráti Körének vezetője, aki elmondta: a beszélgetések során a résztvevők gyakorlati tapasztalataikat, ötleteiket osztották meg egymással, mindegyikből lehetett valamit tanulni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában