Online oktatás

2023.01.13. 18:00

Online oktatásra álltak át Csurgón, nem mentek vissza a diákok az iskolába a téli szünet után

Bőven akad parkolóhely a csurgói Nagyváthy János Technikum, Szakgimnázium Szakképző Iskola és Kollégium környékén.

Turbéki Bernadett

Fotó: Shutterstock

A téli szünet után nem ültek vissza az iskolapadba a csurgói Nagyváthy János Technikum, Szakgimnázium Szakképző Iskola és Kollégium diákjai. Az intézmény az energiatakarékosság jegyében online oktatásra állt át a héten, amely – úgy tudjuk – előreláthatóan január 22-ig tart.

– Valóban átszerveztük a tanév rendjét, átvariáltuk a tanítási napokat és jelenleg az oktatás online formában zajlik. A félévi beszámolók és a vizsgák ugyanakkor zavartalanul folytatódnak, és az irodai- technikai munkatársaink is dolgoznak – tájékoztatott Vargáné Nagy Viola, az intézmény igazgatója.

 – Az intézményben fejlesztés is zajlik, az iskola új konyha és étkező építésére pályázott, ez készül folyamatosan – tájékoztatta lapunkat Füstös János, Csurgó polgármestere. – Tavaly a Nagyváthy telephelye bezárt Nagybajomban. A kőműves-, cukrásztanulók Csurgón folytatják tovább tanulmányaikat. Emiatt is vált szükségessé a tanműhelyek korszerűsítése az energiafelhasználás csökkentése mellett – osztotta meg velünk a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában