Felújítás

2023.02.26. 20:00

Megújul a Kaposvári Campus épülete és infrastruktúrája

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem négy campusán 3,3 milliárd forintos beruházás indul. A fejlesztéseket uniós támogatásból hajtják végre, melyhez az egyetem 112 millió forint önerővel járult hozzá.

Góz Lilla

Fotó: MATE

Gyuricza Csaba, a MATE rektora a keddi sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy 2,3 milliárd forint értékben energetikai felújításokat végeznek a kaposvári, a gödöllői, a keszthelyi és a szarvasi campuson. A somogyi megyeszékhely campusán az új tanügyi épületet modernizálják. Mind a négy campuson egymilliárd forint értékben jelentősen megújul a gyakorlati oktatást segítő digitális infrastruktúra és hibrid oktatásra alkalmas termeket is létrehoznak.  Az infrastrukturális fejlesztések mellett az egyetem 400 egyetemi polgár digitális készségfejlesztésére irányuló oktatásokat is fog tartani. A felújításokkal és fejlesztésekkel várhatóan 2026 április végére végeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában