Ünnepség

2023.03.23. 18:18

Átadták a Duráczky-díjakat a kaposvári intézményben

A tehetséggondozó szakkör tagjai is bemutatkoztak csütörtökön a Duráczky József óvoda, általános iskola nagyszabású programján, s átadták a 2023-as Duráczky-díjakat is. Több mint 400 szülő és hozzátartozó vett részt a rendezvényen.

Harsányi Miklós

Az óvodai csoportok műsorával délelőtt kezdődött a program, délután az iskolások színvonalas fellépésével folytatódott a rendezvény. Rajz, szövés, hímzés és festésen kívül kézműves alkotásokat is kiállítottak a tárlaton, amelyek a gyermekek ügyességét bizonyítják. A fiatalok jártasak az informatikában is: egy okos várost alkottak meg, s a sportoló fiatalok sikereit is megismerhették az érdeklődők. 

Gyurina Éva igazgató hangsúlyozta: a rendezvényen megemlékeztek az iskolájuk névadójáról, s a szülőkkel közösen megtartott program lehetőséget teremtett arra, hogy a diákok megmutassák tudásuk legjavát.

A hagyományoknak megfelelően az idén is átadták a Duráczky-díjakat. A diákok közül Gajdácsi Csanád Mátyás, Sánta Annamária (8/A), valamint Józan Emma (7/A) kapta az elismerést, míg a tanárok közül Molnár Edina tanító-konduktornak adományozták  a Duráczky-díjat, s a külsős támogatók közül a Rippl-Rónai Múzeumnak ítélték oda. Az intézményben jelenleg összesen 234 diák jár, s csaknem 90 pedagógus, gyógypedagógus dolgozik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában