Ételkiszállítás

2023.04.20. 14:00

Pandabunda: adomány lesz a futárok ruhájából

Nevet és logót váltott az egyik hazai futárszolgálat. A Foodpanda helyett Foodora lett az új név.

Góz Lilla

A futárok továbbra is rózsaszínű ruhákban viszik házhoz az ételeket, de ezeken már új logó lesz. Matusa Zsolt, a kaposvári csoport vezetője elmondta, arra kértek engedélyt a központból, hogy a régi, jó állapotú ruhákat odaadhassák civil szervezeteknek. 
– A használt pólókat, pulóvereket, kabátokat elvisszük a napokban mosodába – tette hozzá Matusa Zsolt –, de a raktárunkban található újak is a Borostyánvirág Anyaotthon lakóihoz kerülnek. A táskákat a kaposvári Kutyatár Egyesület és egy helyi macskamentő egyesület fogja megkapni. 
– Szerettünk volna segíteni, hogy a munkaruháink ne egy raktárba kerüljenek, hanem olyan helyre, ahol hasznát veszik és szívesen viselik – mondta el a kaposvári futár. A kaposvári anyaotthont nem először segítik, két éve hétvégi borravalójukat ajánlották fel, amelyet még megtoldottak és így a támogatásból a karácsonyi vacsorához az alapanyagokat, valamint élelmiszercsomagokat vásároltak az intézmény dolgozói az édesanyáknak és gyermekeiknek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában